Pozovite nas: +381 64 88 50 151, +381 64 88 50 152

R.E. FOUR  d.o.o. Novi Sad osnovan je 16.08.2011. godine od strane akcionarskog društva  OTP Nekretnine iz Budimpešte, članica OTP grupe, kao društvo sa ograničenom odgovornošću specijalizovano za  obavljanje aktivnosti vezanih  za promet, posredovanje u prometu  i upravljanje nekretninama.  Društvo raspolaže nekretninama u sopstvenom vlasništvu na teritoriji Novog  Sada, Zrenjanina, Niša, Vranja i Pirota, tako da su aktivnosti društva usmerene na celu teritoriju Srbije. R.E. Four tim čini 4 stalno zaposlena stručna lica koja u saradnji sa spoljnim saradnicima kontinuirano pružaju i razvijaju usluge u prometu i upravljanju nekretninama.

U saradnji sa OTP banka Srbija a.d. Novi Sad razvijena je usluga vršenja validacija procena tržišnih vrednosti nekretnina za potrebe Banke.

U dosadašnjem radu, uspešno je realizovano posredovanje u kupovini i adaptaciji objekta   „Mađarski kulturni centar u Beogradu“  za potrebe Mađarske Vlade, kao i posredovanje u kupovini nekretnine za Mađarski kulturni centar u Zagrebu.

R.E. Four d.o.o.  pruža usluge izdavanja poslovnog prostora u sopstvenom vlasništvu malim i srednjim preduzećima, kao i usluge posredovanja u pronalaženju poslovnog i stambenog prostora prema zahtevima klijenta.

Broj u Registru posrednika:620